top of page

Läs om vår uppdaterade integritets-/dataskyddspolicy samt försäljningsvillkoren som vi tillämpar på cinquantadue. 

SEKRETESS/ DATASKYDDSPOLICY 

cinquantadue arbetar för att säkerställa att din integritet skyddas när du handlar hos oss. Vi har en policy som säkerställer hur din personliga information behandlas och skyddas. Vi har gjort uppdateringar i vår integritets- och dataskyddspolicy enligt senaste lag och förordning, GDPR (General Data Protection Regulation). Denna förordning är ny inom EU och gäller från 25 maj 2018. Denna uppdaterade förordning ersätter den svenska "Personuppgiftslagen". Mycket är sig likt men kraven och kraven är svårare för företag hur de behandlar dina personuppgifter. GDPR omfattar vilken typ av information vi samlar in, hur vi använder den, hur länge vi lagrar dina personuppgifter, inklusive vem som är ansvarig. 

Du kan vara säker på att vi är transparenta med vilken typ av information vi samlar in och varför. Vi skyddar din personliga information och vi kommer aldrig att sälja eller lämna över till en tredje part. Denna nya policy är endast giltig för MoM of Swedens kunder och/eller prenumeranter på vårt nyhetsbrev.

VEM ÄR ANSVARIG FÖR DINA PERSONUPPGIFTER? 

Det svenska personföretaget cinquantadue och dess ägare Simona Buganza ansvarar för all din personliga information som du skickar till cinquantadue. 

VILKA PERSONUPPGIFTER SAMLAR VI IN?

Vi samlar in den personliga information som du skickar till oss när du gör beställningar eller när du kontaktar, cinquantadue.simo@gmail.com. Den personliga information som du skickar till oss består av ditt namn, adress, telefonnummer, e-postadress och din betalningsinformation. 

HUR ANVÄNDER VI DIN PERSONLIGA INFORMATION? 

Vi använder din personliga information för följande ändamål: 

· Att skapa och hantera ditt personliga konto hos cinquantadue

· För att behandla och utföra dina beställningar och returer via vår webbshop

 · För att kontakta dig om det finns några problem med din beställningsleverans 

· För att svara på dina frågor och för att informera dig om nya eller ändrade tjänster 

· För att i framtiden skicka marknadsförings- och kampanjerbjudanden till dig, som cinquantadues nyhetsbrev, men bara om du har godkänt detta

· För att göra analyser så att vi kan förse dig med relevanta erbjudanden och information 

· För att bekräfta att du har den lagstadgade minimiåldern för att handla online 

· För att förhindra missbruk av våra tjänster 

HUR LÄNGE BEVARAR VI DINA PERSONUPPGIFTER? 

Vi kommer att behålla din personliga information så länge det krävs för att uppfylla alla ovanstående syften eller så länge vi är skyldiga att göra det enligt lag. Vi behåller dina personuppgifter max ett år, sedan raderas dina personuppgifter. Vi behåller dina uppgifter längre om vi fortfarande har en relation, som till exempel om du prenumererar på vårt nyhetsbrev.

HUR SKYDDAR VI DIN PERSONLIGA INFORMATION? 

Vi använder omfattande säkerhet och processer för att skydda dina personuppgifter från obehörig åtkomst, användning eller avslöjande. Vi lagrar dina personuppgifter på säkra dataservrar som finns i säkrade miljöer. När vi överför din betalningsinformation till vår betalningspartner Klarna AB, skyddas den av krypterad av säkerhetsprotokollet SSL (Secure Socket Layer). cinquantadue sparar aldrig spara inte din kreditkortsinformation..

Kontakta oss cinquantadue.simo@gmail.com om du vill ha åtkomst, rättelse, portering eller radering av dina personuppgifter. 

SMÅKAKOR

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig en bättre användarupplevelse. En cookie är en textfil som inte innehåller någon personlig information som ditt namn eller din e-postadress. Denna textfil skickas till vår webbserver och lagras på din dator. Denna textfil påverkar inte din dator på något sätt och anledningen till att spara denna textfil är för att förenkla och förbättra din användarupplevelse och för att mäta webbtrafiken till vår hemsida. Om du inte vill ha den här funktionen kan du stänga av den i webbläsarens säkerhetsinställningar. Detta kommer att resultera i att vår hemsida inte fungerar optimalt för dig.

 

SÅ HÄR ANVÄNDER VI COOKIES:

  • För att komma ihåg och spara vad du har lagt i varukorgen.

  • För att behålla informationen du har lagt till och skrivit i ett formulär kan du flytta fram och tillbaka och behålla denna information. 

  • Genom Google Analytics (tredje delen) analysera och optimera trafiken till och från vår hemsida. 

  • Att anpassa marknadsföringen åt dig med hjälp av Facebook (tredje delen)

VILLKOR FÖR FÖRSÄLJNING

PRISER 

Alla priser som visas på cinquantadue webshop är inklusive moms, alternativt utan moms då det finns en valknapp för moms i det övre vänstra hörnet på välkomstsidan. Ytterligare avgifter tillkommer för leverans som tydligt förklaras på den dedikerade sidan.

Om vi upptäcker ett fel i vår prissättning kommer du att meddelas så snart som möjligt och ges möjlighet att avboka eller bekräfta din beställning på nytt till rätt pris. Eventuella avbokningar kommer att återbetalas inom 14 dagar.

Rabatter kan inte kombineras.

BESTÄLLNING OCH LEVERANS

BESTÄLLA

När du har genomfört en beställning får du en bekräftelse per post till den mailadress du har angett. Om du inte har angett en mailadress får du en utskriven bekräftelse tillsammans med din leverans.  Alla beställningar som görs under en helg kommer att hanteras den första arbetsdagen. Vår ambition är att hantera och behandla alla beställningar följande dag måndag-torsdag. Beställningar som tas emot under en fredag kommer att skickas följande måndag.

 

LEVERANS INOM SVERIGE OCH EUROPA

Leveranskostnaden förklaras tydligt på hemsidans leveranssida.

Leveranstiden inom Sverige är cirka 2-4 vardagar, för övriga Europa cirka 7-10 dagar. Kostnaden för ett specialpris kan läggas till för länder som inte ingår i EG.

LEVERANS UTANFÖR EUROPA 

När du vill ha en leverans utanför Europa, vänligen kontakta cinquantadue via post för kostnad och genomförbarheten av frakt. Kostnaden för frakt och eventuell egenpris tillkommer. Leveranstiden är upp till 10-14 dagar. 

ALLA LEVERANSER

Om det uppstår en försening angående din beställning kommer du att bli kontaktad av oss omedelbart! 

Alla våra försändelser skickas med rekommenderat brev.
Se till att ange korrekt personlig information för att undvika förseningar i din leverans. 

EJ LEVERERAS PAKET 

Paket som ej hämtas ut debiteras för returer och avbokningsavgifter tillkommer, 350 kr.

För att undvika dessa avgifter, vänligen kontakta vår kundtjänst cinquantadue.simo@gmail.com inom två veckor efter ditt köpdatum. 

 

KLAGOMÅL OCH RETURER 

Du kan ångra ditt köp och få återbetalning upp till två veckor efter ditt köp. Inom åtta veckor efter ditt köp kan du ändra din produkt till en annan. Vid köp av en vara till reducerat pris, t.ex. rea kan du byta produkten till en annan men inte återbetalas.

Om du vill byta till en annan produkt, ångra ditt köp eller returnera ditt köp, följ proceduren nedan:

INOM SVERIGE OCH EUROPA

Vid returer och byten behöver produkten vara i nyskick och inte användas. Kontakta kundtjänst cinquantadue.simo@gmail.com och ange ditt klagomål. cinquantadue skickar en påse till dig för gratis returer eller byten inom Sverige. När cinquantadue tagit emot din retur kommer du att få pengarna tillbaka, alternativt få en ny produkt skickad till dig.

För resten av Europa, vänligen kontakta kundtjänst cinquantadue.simo@gmail.com och ange ditt klagomål. Skicka tillbaka paketet till oss. När cinquantadue tagit emot din retur kommer du att få pengarna tillbaka, alternativt få en ny produkt skickad till dig.

UTANFÖR EUROPA

Vid returer och byten behöver produkten vara i nyskick och inte användas. Kontakta kundtjänst cinquantadue.simo@gmail.com och ange ditt klagomål. Du som kund betalar avgift genom returer och byten. För att cinquantadue ska godkänna din retur eller byte måste produkten skickas med spårbar och försäkrad post.

BETALNINGSMETODER

När du handlar hos oss kan du välja att betala med VISA / Mastercard / AMEX, eller att få en faktura. Alla fakturor hanteras av Klarna AB som vår betalningspartner. 

För alla VISA/Mastercard/AMEX-betalningar använder vi Klarna Checkout som partner. När vi överför din konfidentiella personliga information till Klarna AB är den skyddad av säkerhetsprotokollet SSL (Secure Socket Layer). Helenius& Ekberg AB lämnar aldrig dina kreditkortsuppgifter. Läs om Klarnas dataskyddspolicy: Klarnas dataskyddspolicy här.

Du kan också betala med Paypal Express, även denna betalningsmetod är säker och skyddad. För mer information om Paypals integritetsskydd, se Paypals sekretesspolicy

 

VILLKOR OCH FÖRSÄLJNINGSVILLKOR/ÄNDRINGAR

cinquantadue  förbehåller sig rätten att när som helst ändra villkoren för försäljning eller ändringar av integritetspolicyn/dataskyddet. Om ändringar görs kommer cinquantadue  tillhandahålla uppdateringar om   https://www.cinquantadue.org/

 

cinquantadue av Simona Buganza

Plåtslagargränd, 11 – 343 33 Älmhult.

Organisationsnummer 680618-8006.

 

För all kontakt, vänligen maila cinquantadue.simo@gmail.com

Vi följer den svenska konsumentlagen, så kallad "Konsumentköplagen", som följer riktlinjerna inom EU.
Om du vill se den fullständiga versionen, se www.konsumentverket.se.

Läs mer här om dina rättigheter här när du handlar online inom EU.

PRIVACY/ DATA PROTECTION POLICY
CONDITIONS FOR SALES
COOKIES
ORDER AND DELIVERY
COMPLAINTS AND RETURNS
PAYMENT METHODS
SALES/CHANGES
bottom of page